We zijn enorm blij met de fietsverzekering bij FietsZeker. Hij was makkelijk af te sluiten en de vragen waren duidelijk en goed doorloopbaar. Het bedrag werd op tijd zoals afgesproken van onze rekening afgeschreven.
Semra
Alles verliep soepel en vakkundig met de aanvraag van de verzekering!
Annemarie Veldhoven
(E-)bakfiets
Beste Fietszeker team, ontzettend blij met onze elektrische bakfiets! De kleine geniet van de wind in het haar ;)! Fantastisch geholpen ook, goed geadviseerd en de ruimte gehad om de fietsen te proberen! Fijn dat we de verzekering ter plekke konden bespreken en afsluiten. Dank hiervoor!
Samira
Het afsluiten is goed verlopen. Op dit moment voelt het goed dat we bij jullie zijn verzekerd. We hebben advies van onze leverancier opgevolgd. Wij verwachten verder goede service.
Herman van den Bergh
Eenmaal een elektrische fiets gekocht is het raadzaam om deze verzekeren. Via de fietsleverancier terecht gekomen bij Het FietsZeker Team. Geeft een prettig gevoel als het allemaal goed geregeld is.
Henk Wassenberg
Best of the best! You changed the broken lock without questions.
Denis
Begin dit jaar hebben wij beiden (ander merk) elektrische fietsen gekocht. Wat een feestje is dat. In plaats van de auto pakken we nu de fiets. ... ik raad het iedereen aan.
Claartje Paulussen
Met FietsZeker wordt uw fiets goed en snel verzekerd. Ik ben er zeer tevreden over. Veelal regelt de fietshandelaar het contact met FietsZeker en heb je hier als klant weinig omkijken naar. De prijs valt reuze mee en de dekking is heel goed te noemen.
Marco de Waal
Alles is prima gegaan en geregeld, hoor. Goede verzekering tegen een acceptabele prijs. Niets mis mee. Houden zo!
Peter van der Molen
Heel tevreden ben ik op de manier waarop ik geholpen ben. Ondanks het feit dat ik niet verzekerd ben voor een lekke band. Toch opgehaald en keurig netjes op de plaats van bestemming afgeleverd. Nogmaals hartelijk dank.
Harry Bakkers
Ik ben netjes en snel geholpen nadat mijn fiets gestolen was. Zeer tevreden over deze goede service.
Danielle van Rij