Een zorgeloze fietservaring door optimale verzekering tegen fiets- diefstal en schade

Sinds 2014 zorgen wij voor een zorgeloze fietservaring

FietsZeker is in 2014 opgericht om consumenten die op zoek zijn naar een E-bike te verzekeren van een jarenlange, zorgeloze fietservaring.
Al meerdere jaren is FietsZeker gespecialiseerd in de verkoop van fietsverzekeringen.
De afgelopen jaren is het fietsenwinkel netwerk van FietsZeker flink gegroeid en daarmee ook het aantal fietsverzekeringen.
Ons doel is echter niet veranderd: consumenten eerlijke, duidelijke en begrijpelijke fietsverzekeringen voor alle soorten fietsen aanbieden.

Wat voor fiets u ook heeft

wij hebben altijd een verzekering die er bij past

E-bike

E-bike
verzekeren

Eén op de tien elektrische fietsen wordt gestolen. Voorkom verrassingen met een fietsverzekering van FietsZeker.

(E-)bakfiets

(Elektrische) bakfiets verzekeren

Een elektrische bakfiets is een flinke investering. Bescherm uzelf tegen diefstal of schade met een fietsverzekering van FietsZeker.

Mountainbike

Mountainbike of racefiets verzekeren

Bij FietsZeker kunt u ook uw mountainbike of racefiets verzekeren! Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren.

Gewone fiets

Gewone fiets verzekeren

Stadsfietsen zijn nog steeds erg populair bij dieven. Sluit hier uw FietsZeker verzekering af en geniet onbezorgd van uw fiets.

Daarom kiezen onze klanten voor FietsZeker

onze kenmerken

Specialist

Specialist

FietsZeker is de enige omvangrijke bemiddelaar in Nederland die een pure focus heeft op fietsverzekeringen

Uitgebreide dekking

Uitgebreide dekking

Diefstal en schade (casco) dekking mogelijk. Casco dekking is bovendien uit te breiden met pechhulp dekking (NL + 30km over de grens)

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd

Concurrerende premies door onze samenwerking met Allianz

Uitstekende service

Uitstekende service

Door ons specialisme en onze korte lijnen bent verzekerd van uitstekende service

Wij werken samen met Allianz

FietsZeker werkt al jaren lang samen met Allianz Global Assistance (Allianz). Op 30 april 2019 werd de fietsverzekering door de Consumentenbond uitgeroepen als ‘Beste Koop’ in de categorie stadsfietsen.
Bovendien is de verzekering ook in 2022 weer door Money met 5 sterren beoordeeld. Dat betekent dat klanten met onze kortlopende fietsverzekering gemiddeld de laagste premie betalen!

partner van Allianz Global Assistence

Toezicht AFM

FietsZeker is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12047354. De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Wat kunt u als consument van dit toezicht verwachten? En welke stappen dient u zelf te nemen? Meer informatie kunt u vinden op www.afm.nl

Kifid

FietsZeker is aangesloten bij de Kifid onder nummer: 300.017710. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening is een onafhankelijke scheidsrechter waar u, als consument, een klacht kunt indienen over uw financiële dienstverlener. Als een klant en een financiële dienstverlener het niet eens worden, doet het Kifid een uitspraak. In een relatief korte tijd wordt er in overleg met de betrokken financiële dienstverlener geprobeerd om een oplossing te vinden voor uw klacht.

Het Kifid is opgericht door de genoemde brancheorganisatie en wordt gefinancierd door de stichting Kifid. Deze stichting heeft overigens geen enkele invloed op de manier waarop een zaak wordt behandeld. Bovendien is de onafhankelijkheid van de Ombudsman en de Geschillencommissie die uw klacht behandelen, gewaarborgd door hun reglementen en de wijze van hun benoeming. Via www.kifid.nl kunt u toegang krijgen tot de Ombudsman.

WFT Dienstenwijzer

In onze WFT Dienstenwijzer staat essentiële informatie over FietsZeker en onze dienstverlening. Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Dan verzoeken wij u om per e-mail contact met ons op te nemen.