Uw klanten verzekerd van zorgeloos fietsen?
Verzeker ze bij FietsZeker!

Klantenbinding voor langere termijn

FietsZeker biedt een unieke combinatie van verzekeringen én service- en onderhoudspakketten voor rijwielspecialisten. Verzekeringen bieden wij aan als bemiddelaar van Allianz Global Assistance. De service en onderhoudspakketten zijn door rijwielspecialisten geheel naar eigen inzicht op maat te maken. Met deze twee producten wordt langjarige klantenbinding gerealiseerd. Samenwerken met FietsZeker als rijwielspecialist? Bekijk hieronder de reviews van concullega’s. Deze spreken voor zich!

Fietsverzekeringen met uitgebreide dekking en scherpe premies

FietZeker werkt alleen samen met gerenommeerde verzekeraars zoals Allianz Global Assistance (Allianz). Door onze samenwerking met Allianz kunt u uw klanten verzekeren tegen diefstal en schade. Bovendien is het mogelijk om de Casco dekking uit te breiden met pechhulp. Wij verzekeren alle soorten fietsen en alle soorten merken (behalve tijdelijk fatbikes en elektrische bakfietsen).

Service en onderhoudspakketten volledig op maat per winkel

Onze service- en onderhoudspakketten zijn uniek in de rijwielbranche. Rijwielspecialisten hebben zelf namelijk de mogelijkheid om hun prijzen te bepalen op basis van hun onderhoudstarieven. Daarnaast kunnen elementen naar eigen inzicht toegevoegd worden aan het pakket, zoals: haal- en brengservice en het aanbieden van een leenfiets bij onderhoud.

Betrouwbare partner voor de rijwielhandel

Wij geloven in lange termijn relaties door levering van puur maatwerk per winkel. Wij staan bekend om onze korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen we een optimale klantbinding tussen onze partners en hun klanten waarborgen. De ultieme fiets beleving en ontzorging van consumenten staat hierbij altijd centraal. Samenwerken met FietsZeker als rijwielspecialist? Neem contact met ons op:

Onze klanten beoordelen ons met een 4,5 van 5 sterren

Lees hieronder de meningen van onze klanten

 • Het FietsZeker pakket heeft zich in de afgelopen jaren wel bewezen als het middel om de echte vaste klant aan je bedrijf te binden. Door op regelmatige basis je klant terug te zijn voor onderhoud bouw je een krachtige relatie op. De tevredenheid is bij klanten zeer hoog. Het FietsZeker pakket wordt in alle gevallen weer afgesloten op een nieuwe e-bike.
  Jeroen Hoogeveen – Hoogeveen Fietsbeleving Gouda
 • Door een verzekering aan te bieden die afgestemd is op de klant voegt FietsZeker waarde toe aan onze winkel. FietsZeker kijkt steeds naar hoe zij haar dienstverlening kan finetunen.
  Floris van Acquoij – Van Helden Tweewielers Giessen
 • Fietszeker is een enorme aanvulling op gebied van verzekeringen / garantie pakketten voor onze winkel; Door het in samenspraak samenstellen van een juiste verzekering / garantie pakket voor onze klanten kunnen wij iedereen op de perfect manier ontzorgen! De mannen van fietszeker luisteren goed naar onze visie en ideeën!
  Rens Dingemans – Style Cycles Tiel
 • Met het FietsZeker pakket bind je een klant voor meerdere jaren aan je bedrijf. Door het jaarlijkse onderhoud spreek je de klant ook op momenten dat ze niet uit eigen initiatief een andere fiets kopen en naar je winkel komen. Je kan je onderscheiden door goed werk te leveren in de werkplaats. Je ruilt tzt een goed onderhouden fiets in. En het belangrijkste is dat je je klant zorgeloos kan laten fietsen.
  Wilco Wolterink – Roto Tweewielers Deventer
 • Tien jaar geleden waren we op zoek naar een plan, wat de relatie met onze klanten zou verstevigen. Het doel daarbij was om de berijder gedurende de looptijd van het plan van een goed onderhouden fiets plezier te laten hebben. De garantieclaims van een motor of een accu worden zonder discussie verholpen.
  Stefanie den Breejen-van der Haar – Tweewielercentrum den Breejen Leerdam